4 Setmanes de Coworking Gratis – Betahaus

Si et registres ara mateix a Betahaus Barcelona, et regalem 4 setmanes. 0 euros. Res de res. Prova el millor coworking de Barcelona totalment GRATIS.

Promoció vàlida fins l’1 de març de 2018 per tarifes FLEX

Com funciona?

Escull l’horari que et vingui millor, omple el formulari de registre i reserva una entrevista amb nosaltres. El dia de l’entrevista coneixeràs l’espai de Betahaus. Tindrem l’oportunitat de saber més sobre tu i el teu projecte. La comunitat formada aquí, és el nostre valor més important. Per aquest motiu, volem estar convençuts que el teu perfil podrà treure el màxim rendiment de l’espai. Si t’agrada i ens agrada el teu perfil, hauràs de donar-te d’alta tal i com t’indicarem. Només et cobrarem 50 euros, en concepte de dipòsit, a retornar si finalment no et quedes amb nosaltres. Les primeres quatre setmanes -un mes-  són gratuïtesA partir del segon mes podràs decidir si continuar com a membre regular amb una de les nostres tarifes vigents, o cancel·lar l’afiliació a Betahaus sense cap cost addicional.
RESERVA UNA CITA

APM – Alguna pregunta mes

Aquesta promoció és només per a catalans/nes?
No. És per a qualsevol persona que hagi arribat fins aquí. Què passa després d’acabar el període gratuït?
Tens dues opcions. O continuar com a membre regular pagant una de les nostres tarifes vigents, o cancel·lar l’afiliació amb el retorn del dipòsit de 50 euros. Puc utilitzar les quatre setmanes gratuïtes més endavant?
No, aquesta promoció és vàlida durant un temps limitat i vigent en el període establert. Puc gaudir de les quatre setmanes gratis sense fer l’entrevista?
No. La comunitat formada és el nostre valor més gran. Volem garantir que el teu perfil pot afegir valor a Betahaus, i viceversa; que tu puguis treure el màxim rendiment de les sinergies creades. Tinc més preguntes, què faig?
Veus el xat al racó dret de la pàgina?

>>Escriu qualsevol dubte que tinguis allà.
RESERVA UNA CITA

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.